Λίγα λόγια για την εταιρεία μας
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1960 στο χώρο της σιδηροτεχνίας και συγκεκριμένα όσον αφορά στην κατεργασία σιδήρου και την κατασκευή μεταλλικών αντικειμένων. Αρχικά, στεγάστηκε στη μακρινή Βραζιλία και επηρεάστηκε από την λατινοαμερικανική κουλτούρα και παράδοση, όπου το σίδερο και γενικά το μέταλλο, ήταν παρόν σε κάθε κατασκευή, από την πιο απλή ως την πιο πολύπλοκη.


Το 1975, είχαμε ήδη αναλάβει μεγάλα έργα που συνέβαλαν στην ανέγερση μέρους της Μπραζίλια, πρωτεύουσας της Βραζιλίας, όπου οι κυριότερες υποδομές ήταν από σίδερο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ανάδειξη της εταιρείας μας στον κλάδο της σιδηρουργίας τόσο στην πρωτεύουσα όσο και σε ολόκληρη τη Βραζιλία. Ο συνεχώς αυξανόμενος κύκλος παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τη συνέπεια και αγάπη για τη δουλειά μας, οδήγησαν σύντομα την εταιρεία μας σε μια από τις κορυφαίες του κλάδου της. Ανάμεσα στους κυριότερους πελάτες περιλαμβάνονταν εκπαιδευτικά ιδρύματα, νοσοκομεία, αεροδρόμια, πρεσβείες, εμπορικά κέντρα και άλλα, ακόμα και ένας μεγάλος αριθμός πελατών που μας προτιμούσε για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή.


Έπειτα από 30 χρόνια, και έχοντας αποκτήσει πείρα και γνώση, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στην ''Ιθάκη'' μας, την Ελλάδα, φέρνοντας μαζί μας όλη την αγάπη για το σίδερο, τη φαντασία και το μεράκι μας. Σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε οποιαδήποτε κατασκευή από σίδερο ή αλουμίνιο, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, μετατρέποντας ένα μικρό κομμάτι μετάλλου σε έργο τέχνης!!!
 

Η γνώμη σας

Ποιο είδος μεταλλικής κατασκευής θα προτιμούσατε για το σπίτι σας;
 

Επισκεψιμότητα

Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους
RocketTheme Joomla Templates